SEO - optimizacija web & internet stranica

SEO analiza

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

Potpuna SEO analiza bazirana na najboljim praksama

Zainteresirani ste za SEO usluge? Rado ćemo vam ponuditi opsežan SEO audit besplatno, prije nego Vam ponudimo SEO analizu. Tražilice koriste stotine faktora prilikom određivanja renkinga stranice prema ključnim riječima. Primjerice, sam Google koristi više od 200.

 

Naša SEO analiza auditinga ide preko par osnovnih kodova elemenata. SEO audit temeljimo na najboljim praksama kako bi pružili špto opsežniju uslugu. Od iznimnog je značaja da razumijemo Vašu djelatnost i ključne riječi, kao i Vaše najveće konkurente kako bi Vam pružili najbolju moguću uslugu.

Kako bi u tome uspjeli naša SEO analiza temelji se na:

-analizi ključnih riječi

-analizi konkurencije

-analizi web stranice

-analizi popularnosti backlinkova

-analizi društvenih mreža

5 primarnih faktora renkinga koje uključujemo u SEO auditing su:

SEO auditing koda stranice/optimizacija

-većina SEO praksi se zasniva na nekoliko jednostavnih kodova elemenata, ali naši alati za SEO analizu traže puno više od samih meta tagova. Veći na ljudi kada razmišlja o SEO-u, misle samo o tome kako je kod postavljen i kako se kodovi koriste za nadogradnju ključnih riječi. Naša SEO analiza traži u Vašem SEO auditu elemente koda koji uključuju:

nazive stranice

meta tagove

heading tagove

robots.txt

korištenje JavaScript-e i CSS-a

generalne postavke koda

brzina stranice

Procjena arhitekture stranice

- struktura web stranice je ključna prilikom rangiranja na tražilicama iz dva razloga. Prvo iz razloga kvalitetnog indeksiranja Vaših stranica i sadržaja od strane tražilica. Drugi razlog je način na koji link stranice zajedno sa korištenjem tekstualnih linkova grade relevantne ključne riječi. Naši alati za SEO analizu će tražiti slijedeće:

Kanonizacija URL-a

Postojanje XML mapa i korisničkih mapa

Procjena navigacije

URL struktura

Interni linkovi

Analiza web sadržaja/optimizacija sadržaja

algoritmi tražilica polažu veću važnost neko ikada do sada na sadržaj stranice. Ukoliko se stranica želi visoko rangirati, od iznimnog je značaja da stranica ima relevantne, čitljive tekstove sadžaja s određenim ključnim riječima i frazama. Spominjanje ciljane fraze jednom nije dovoljno. Naša SEO analiza si postavlja dva pitanja o sadržaju vaše stranice, a to su:

Kvantiteta sadržaja - imate li sadržaj koji je potpora ključnim riječima?

Kvaliteta sadržaja - cilja li sadržaj kvalitetno ključne riječi i privlači li korisnike?

Popularnost linkova

tražilice ocjenjuju kvalitetu Vaše stranice prema kvaliteti stranica s kojima ste povezani. Ako stranica nema kompetitivno popularne linkove neće se rangirati na top mjesta prema ključnim riječima. Mi tražimo stranice koje konstatno rangiraju Vaše ključne riječi i osiguravamo izgradnju dovoljnog broja popularnih linkova kako bi se borili za početne pozicije.

Integracija društvenih mreža

tvrtka Domidona je oduvjek bila lider u apektu SEO optimizacije i samim time zna da je jedno lice rangiranja klijenata na tražilicama. Rastuća važnost društvenih mreža je drugo lice kvalitetne optimizacije. Povezan utjecaj tražilica i društvenih mreža je neupitan. Samom rastućom popularnosti društvenih mreža, iste osiguravaju viši renking Vaše stranice na tražilicama. Nesumljivo, to je situacija u kojoj jedno hrani drugo i obrnuto. Društvene mreže moraju zauzimati bitno mjesto u Vašoj SEO strategiji.

Znate li gdje se nalazite? Kontaktirajte nas još danas za besplatan SEO audit!

Podjeli

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn